Resultaat 1–24 van de 33 resultaten wordt getoond

Confit de canard

8.95

Heerlijke eendenbout langzaam gebraden in ganzenvet

  • 1 bout per persoon
  • ongeveer 20 min verwarmen op 160 graden

Fazanten boutjes

9.50

Fazanten boutjes zijn heerlijk mals en worden
een uurtje gebraden in een mooie wildboullion.

  • Vol van smaak
  • per 4 verpakt
  • een uurtje lekker braden

Fazanten Haan

13.95

Fazanten Haan
Onze fazanten zijn opgebonden en hebben op de borst een laagje vetspek
dit om uitdroging tijdens het braden te voorkomen.

  • Nederlands wild
  • Vol van smaak
  • 2 personen

Fazanten Hen

12.95

Fazanten Hen
Onze fazanten zijn opgebonden en hebben op de borst een laagje vetspek
dit om uitdroging tijdens het braden te voorkomen.

  • Nederlands wild
  • Vol van smaak
  • 2 personen

Fazantenfilet

10.95

Fazantenfilet is iets harder van structuur dan bijvoorbeeld kipfilet
maar het heeft een vollere wildsmaak.

  • Vol van smaak
  • per 2 filets verpakt

Hazen achterbout

7.95

Hazen achterbout van Nederlandse bodem.
Wat is er eerlijker dat een stukje wild dat vrij in de natuur heeft geleefd.

  • altijd vers
  • per stuk verpakt
  • 1 bout per persoon

 

 

Hazen rug heel

22.50

Hazen rug van Nederlandse bodem
wij snijden zelf ons wild uit.
Wat is er eerlijker dan een stukje wild.

  • 1 hazenrug voor 2 personen
  • mooi vol van smaak
  • pan klaas

Hazenpeper

6.50

Heerlijk huisgemaakte hazenpeper.
In een heerlijke wildpepersaus

  • kant en klaar
  • Gemiddeld 250gram
  • prijs per 250 gram

Hazenpoulet

2.49

Hazen vlees van Nederlandse bodem
wij snijden zelf ons wild uit.
Wat is er eerlijker dan een stukje wild.

  • perfect om een mooie hazenpeper te maken
  • mooi vol van smaak
  • heerlijk mals
  • prijs per 100gram

Hazenrugfilet

9.95

Hazen rug van Nederlandse bodem
wij snijden zelf ons wild uit.
Wat is er eerlijker dan een stukje wild.

  • 1 hazenrugfilet per persoon
  • mooi vol van smaak
  • pan klaar

Hertenbiefstuk

7.95

Heerlijk mals hertenbiefstukje uit de bil van het hert.
Even om en om in de pan en smullen maar.

  • per stuk gemiddeld 180 gram
  • lekker met onze rodewijnkaneelsaus

Hertenpoulet

2.49

Hertenpoulet wat perfect is voor een stoofschotel.
in mooie stukjes gesneden zodat u het alleen nog maar hoeft te marineren
en minimaal 3 uur moet stoven.

  • mooi mals stoofvlees
  • perfect voor een stoofschotel
  • Nederlands wild
  • te bestellen per 100gram+

Hertenrack

59.95

Heerlijke hertenrack, mooi schoongevliest.

  • per 10 ribs
  • ongeveer 1000gram.

Hertenrugfilet

29.95

Hertenrugfilet is een van de zachtste stukjes vlees die wij verkopen,
bak ze even om en om en geniet ervan.

  • echt mals
  • verpakt per 400gram
  • lekker met onze rodewijnkaneelsaus

kwartel eieren

6.50

kwartel eieren zitten per 18stuks verpakt

kwartel uitgebeend

6.95

Bij uitgebeende kwartels is het karkas verwijdert
in de pootjes zit nog wel een botje.

  • lekker mals
  • ook om te vullen
  • mooi smaak

Kwartels

5.95

Kwartel is een nogal onbekende delicatesse.
Als de kwartel rustig gebraden word is het een heerlijk mals stukje vlees.

  • een delicatesse
  • prijs per stuk
  • ook uitgebeend te bestellen

Parelhoender

16.95

Parelhoender is wat voller van smaak als kip
Weegt ongeveer 1200gram.

  • vol van smaak
  • ongeveer 60 tot 70 min in de oven

Parelhoenfilet supreme

5.95

Parelhoen is wat sterker van smaak als kip.
heeft het 1e vleugelgedeelte nog aan de filet zitten.

  • lekker mals fileetje
  • vol van smaak
  • prijs per stuk

 

Ree poulet

2.49

Ree poulet is mooi mals vlees voor een stoofschotel.

  • vol van smaak
  • minimaal 3uur stoven
  • Prijs per 100 gram

 

Reepeper

6.50

Heerlijk huisgemaakte reepeper.
in een mooi rodewijnkaneelsaus.

  • heerlijk mals vlees in een mooie saus
  • gemiddeld 250gram per persoon
  • prijs per 250gram
  • kant en klaae

Reerugfilet

32.50

Reerugfilet is het meest mals stukje filet wat er is.
Mooi vol van smaakt.

  • Nederlands wild
  • verpakt per ongeveer 400gram
  • super mals

Tamme eendenborstfilet

7.95

Mooie malse eendenborstfilet

  • op de huid aanbakken en in totaal zo’n 8min bakken
  • gemiddeld 220 gram
  • prijs per stuk

Tamme konijnenbout

6.95

Tamme konijnenbouten zijn heerlijk mals.
Ze moeten ongeveer 90 minuten gebraden worden.

  • Heerlijk mals
  • per stuk verpakt