Wild bestellen
Confit de canard
€8.95Heerlijke eendenbout langzaam gebraden in ganzenvet
- 1 bout per persoon
- ongeveer 20 min verwarmen op 160 graden
Fazanten boutjes
€9.50Fazanten boutjes zijn heerlijk mals en worden
een uurtje gebraden in een mooie wildboullion.
- Vol van smaak
- per 4 verpakt
- een uurtje lekker braden
Fazanten Haan
€13.95Fazanten Haan
Onze fazanten zijn opgebonden en hebben op de borst een laagje vetspek
dit om uitdroging tijdens het braden te voorkomen.
- Nederlands wild
- Vol van smaak
- 2 personen
Fazanten Hen
€12.95Fazanten Hen
Onze fazanten zijn opgebonden en hebben op de borst een laagje vetspek
dit om uitdroging tijdens het braden te voorkomen.
- Nederlands wild
- Vol van smaak
- 2 personen
Fazantenfilet
€10.95Fazantenfilet is iets harder van structuur dan bijvoorbeeld kipfilet
maar het heeft een vollere wildsmaak.
- Vol van smaak
- per 2 filets verpakt
Hazen achterbout
€7.95Hazen achterbout van Nederlandse bodem.
Wat is er eerlijker dat een stukje wild dat vrij in de natuur heeft geleefd.
- altijd vers
- per stuk verpakt
- 1 bout per persoon
Hazen rug heel
€22.50Hazen rug van Nederlandse bodem
wij snijden zelf ons wild uit.
Wat is er eerlijker dan een stukje wild.
- 1 hazenrug voor 2 personen
- mooi vol van smaak
- pan klaas
Hazenpeper
€6.50Heerlijk huisgemaakte hazenpeper.
In een heerlijke wildpepersaus
- kant en klaar
- Gemiddeld 250gram
- prijs per 250 gram
Hazenpoulet
€2.49Hazen vlees van Nederlandse bodem
wij snijden zelf ons wild uit.
Wat is er eerlijker dan een stukje wild.
- perfect om een mooie hazenpeper te maken
- mooi vol van smaak
- heerlijk mals
- prijs per 100gram
Hazenrugfilet
€9.95Hazen rug van Nederlandse bodem
wij snijden zelf ons wild uit.
Wat is er eerlijker dan een stukje wild.
- 1 hazenrugfilet per persoon
- mooi vol van smaak
- pan klaar
Hertenbiefstuk
€7.95Heerlijk mals hertenbiefstukje uit de bil van het hert.
Even om en om in de pan en smullen maar.
- per stuk
- lekker met onze rodewijnkaneelsaus
Hertenpoulet
€2.49Hertenpoulet wat perfect is voor een stoofschotel.
in mooie stukjes gesneden zodat u het alleen nog maar hoeft te marineren
en minimaal 3 uur moet stoven.
- mooi mals stoofvlees
- perfect voor een stoofschotel
- Nederlands wild
- te bestellen per 100gram+