Resultaat 1–12 van de 33 resultaten wordt getoond

Confit de canard

6.95

Heerlijke eendenbout langzaam gebraden in ganzenvet

  • 1 bout per persoon
  • ongeveer 20 min verwarmen op 160 graden

Fazanten boutjes

9.50

Fazanten boutjes zijn heerlijk mals en worden
een uurtje gebraden in een mooie wildboullion.

  • Vol van smaak
  • per 4 verpakt
  • een uurtje lekker braden

Fazanten Haan

13.95

Fazanten Haan
Onze fazanten zijn opgebonden en hebben op de borst een laagje vetspek
dit om uitdroging tijdens het braden te voorkomen.

  • Nederlands wild
  • Vol van smaak
  • 2 personen

Fazanten Hen

12.95

Fazanten Hen
Onze fazanten zijn opgebonden en hebben op de borst een laagje vetspek
dit om uitdroging tijdens het braden te voorkomen.

  • Nederlands wild
  • Vol van smaak
  • 2 personen

Fazantenfilet

10.95

Fazantenfilet is iets harder van structuur dan bijvoorbeeld kipfilet
maar het heeft een vollere wildsmaak.

  • Vol van smaak
  • per 2 filets verpakt

Hazen achterbout

7.95

Hazen achterbout van Nederlandse bodem.
Wat is er eerlijker dat een stukje wild dat vrij in de natuur heeft geleefd.

  • altijd vers
  • per stuk verpakt
  • 1 bout per persoon

 

 

Hazen rug heel

22.50

Hazen rug van Nederlandse bodem
wij snijden zelf ons wild uit.
Wat is er eerlijker dan een stukje wild.

  • 1 hazenrug voor 2 personen
  • mooi vol van smaak
  • pan klaas

Hazenpeper

5.75

Heerlijk huisgemaakte hazenpeper.
In een heerlijke wildpepersaus

  • kant en klaar
  • Gemiddeld 250gram
  • prijs per 250 gram

Hazenpoulet

2.10

Hazen vlees van Nederlandse bodem
wij snijden zelf ons wild uit.
Wat is er eerlijker dan een stukje wild.

  • perfect om een mooie hazenpeper te maken
  • mooi vol van smaak
  • heerlijk mals
  • prijs per 100gram

Hazenrugfilet

9.95

Hazen rug van Nederlandse bodem
wij snijden zelf ons wild uit.
Wat is er eerlijker dan een stukje wild.

  • 1 hazenrugfilet per persoon
  • mooi vol van smaak
  • pan klaar

Hertenbiefstuk

6.95

Heerlijk mals hertenbiefstukje uit de bil van het hert.
Even om en om in de pan en smullen maar.

  • per stuk gemiddeld 180 gram
  • lekker met onze rodewijnkaneelsaus

Hertenpoulet

2.10

Hertenpoulet wat perfect is voor een stoofschotel.
in mooie stukjes gesneden zodat u het alleen nog maar hoeft te marineren
en minimaal 3 uur moet stoven.

  • mooi mals stoofvlees
  • perfect voor een stoofschotel
  • Nederlands wild
  • te bestellen per 100gram+