Wild bestellen
Confit de canard
€8.95Heerlijke eendenbout langzaam gebraden in ganzenvet
- 1 bout per persoon
- ongeveer 20 min verwarmen op 160 graden
Fazanten boutjes
€9.50Fazanten boutjes zijn heerlijk mals en worden
een uurtje gebraden in een mooie wildboullion.
- Vol van smaak
- per 4 verpakt
- een uurtje lekker braden
Fazanten Haan
€13.95Fazanten Haan
Onze fazanten zijn opgebonden en hebben op de borst een laagje vetspek
dit om uitdroging tijdens het braden te voorkomen.
- Nederlands wild
- Vol van smaak
- 2 personen
Fazanten Hen
€12.95Fazanten Hen
Onze fazanten zijn opgebonden en hebben op de borst een laagje vetspek
dit om uitdroging tijdens het braden te voorkomen.
- Nederlands wild
- Vol van smaak
- 2 personen
Fazantenfilet
€10.95Fazantenfilet is iets harder van structuur dan bijvoorbeeld kipfilet
maar het heeft een vollere wildsmaak.
- Vol van smaak
- per 2 filets verpakt
Hazen achterbout
€7.95Hazen achterbout van Nederlandse bodem.
Wat is er eerlijker dat een stukje wild dat vrij in de natuur heeft geleefd.
- altijd vers
- per stuk verpakt
- 1 bout per persoon
Hazen rug heel
€22.50Hazen rug van Nederlandse bodem
wij snijden zelf ons wild uit.
Wat is er eerlijker dan een stukje wild.
- 1 hazenrug voor 2 personen
- mooi vol van smaak
- pan klaas
Hazenpeper
€6.50Heerlijk huisgemaakte hazenpeper.
In een heerlijke wildpepersaus
- kant en klaar
- Gemiddeld 250gram
- prijs per 250 gram
Hazenpoulet
€2.49Hazen vlees van Nederlandse bodem
wij snijden zelf ons wild uit.
Wat is er eerlijker dan een stukje wild.
- perfect om een mooie hazenpeper te maken
- mooi vol van smaak
- heerlijk mals
- prijs per 100gram
Hazenrugfilet
€9.95Hazen rug van Nederlandse bodem
wij snijden zelf ons wild uit.
Wat is er eerlijker dan een stukje wild.
- 1 hazenrugfilet per persoon
- mooi vol van smaak
- pan klaar
Hertenbiefstuk
€7.95Heerlijk mals hertenbiefstukje uit de bil van het hert.
Even om en om in de pan en smullen maar.
- per stuk gemiddeld 180 gram
- lekker met onze rodewijnkaneelsaus
Hertenpoulet
€2.49Hertenpoulet wat perfect is voor een stoofschotel.
in mooie stukjes gesneden zodat u het alleen nog maar hoeft te marineren
en minimaal 3 uur moet stoven.
- mooi mals stoofvlees
- perfect voor een stoofschotel
- Nederlands wild
- te bestellen per 100gram+
Hertenrugfilet
€29.95Hertenrugfilet is een van de zachtste stukjes vlees die wij verkopen,
bak ze even om en om en geniet ervan.
- echt mals
- verpakt per 400gram
- lekker met onze rodewijnkaneelsaus
kwartel uitgebeend
€6.95Bij uitgebeende kwartels is het karkas verwijdert
in de pootjes zit nog wel een botje.
- lekker mals
- ook om te vullen
- mooi smaak
Kwartels
€5.95Kwartel is een nogal onbekende delicatesse.
Als de kwartel rustig gebraden word is het een heerlijk mals stukje vlees.
- een delicatesse
- prijs per stuk
- ook uitgebeend te bestellen
Parelhoender
€16.95Parelhoender is wat voller van smaak als kip
Weegt ongeveer 1200gram.
- vol van smaak
- ongeveer 60 tot 70 min in de oven
Parelhoenfilet supreme
€5.95Parelhoen is wat sterker van smaak als kip.
heeft het 1e vleugelgedeelte nog aan de filet zitten.
- lekker mals fileetje
- vol van smaak
- prijs per stuk
Ree poulet
€2.49Ree poulet is mooi mals vlees voor een stoofschotel.
- vol van smaak
- minimaal 3uur stoven
- Prijs per 100 gram
Reepeper
€6.50Heerlijk huisgemaakte reepeper.
in een mooi rodewijnkaneelsaus.
- heerlijk mals vlees in een mooie saus
- gemiddeld 250gram per persoon
- prijs per 250gram
- kant en klaae
Reerugfilet
€32.50Reerugfilet is het meest mals stukje filet wat er is.
Mooi vol van smaakt.
- Nederlands wild
- verpakt per ongeveer 400gram
- super mals
Tamme eendenborstfilet
€7.95Mooie malse eendenborstfilet
- op de huid aanbakken en in totaal zo’n 8min bakken
- gemiddeld 220 gram
- prijs per stuk
Tamme konijnenbout
€6.95Tamme konijnenbouten zijn heerlijk mals.
Ze moeten ongeveer 90 minuten gebraden worden.
- Heerlijk mals
- per stuk verpakt
Wild goulash
€6.25Kant en klare Wild goulash
gemaakt in een Vlaamse stoverij saus.
Mix van wild oa. hert,haas,ree en wildzwijn
- heerlijke saus
- ongeveer 250gram per persoon
- prijs per 250 gram
Wilde eend
€13.95Onze wilde eenden komen uit Nederland,
onze jagers zitten voornamelijk rondom Woerden en Culemborg.
Wij plukken ons wild zelf, zo houden we de kwaliteit hoog.
- Nederlandse Wilde eenden
- vers geplukt
- voor ongeveer 2 personen
Wilde eendenboutjes
€4.95Onze wilde eenden komen uit Nederland,
onze jagers zitten voornamelijk rondom Woerden en Culemborg.
Wij plukken ons wild zelf, zo houden we de kwaliteit hoog.
- Nederlandse Wilde eenden
- per 4 boutjes verpakt
- voor 1 tot 2 personen
Wilde eendenfilet
€12.95Onze wilde eenden komen uit Nederland,
onze jagers zitten voornamelijk rondom Woerden en Culemborg.
Wij plukken ons wild zelf, zo houden we de kwaliteit hoog.
- Nederlandse Wilde eenden
- per 2 filets verpakt
- voor ongeveer 2 personen
Wilde konijnenboutjes
€9.50Wilde konijnenboutjes zijn sterker van smaak dan de tamme konijnenboutjes.
Wilde konijnenboutjes zitten per 2 verpakt.
- mooi mals vlees
- per 2 stuks
- eerlijk Wild
Wildzwijn achterbout
€45.00Wildzwijn achterbout is een mooie bout voor een wat groter gezelschap.
- voor ongeveer 6 tot 8 personen
- mooi vol van smaak
- ongeveer 90 tot 120 min in de oven.
Wildzwijnfilet
€17.50Wildzwijnfilet
komt van de rug van het wildzwijn en is het zachtste stukje.
- heerlijk zacht vlees
- vol van smaak
- ongeveer 350gram
Wildzwijnhaas
€9.95Wildzwijnhaas is bijna net zo zacht als de filet,
mooi van structuur.
- vol van smaak
- per 2 stuks verpakt
- ongeveer 350gram
Wildzwijnpoulet
€2.49Wildzwijn poulet is mooi stevig vlees voor een heerlijke stoofschotel.
- heerlijk mals vlees
- vol van smaak
- perfect stoofvlees
- prijs per 100gram